Steinkjer Næringsforum har en lang tadisjon med Jule- og Sildebord i november. For 2 år siden ble dette avlyst grunnet lite påmelding, men i fjor inviterte vi næringsforeningene i Inderøy og Verran til vårt arrangemnet og vi var rundt 70 personer til bords. I år hadde Inderøy Næringsforening invitert oss til sitt julebord på Jægtvolden Fjordhotell under vignetten: “Beitstadfjorden Rundt-Kveld” med god mat, lokal øl-smaking, underholdning og trivelig selskap.

Ca 30 personer fra Steinkjer deltok på dette arrrangementet og fikk underveis en omvisning på Gangstad Gårdsysteri med smaksprøver og anledning til en liten førejulshandel.

På Jægtvolden ble så våre medlemmer blandet sammen med medlemmer fra Inderøy Næringsforum og med rundt 80 personer til bords ble dette en riktig hyggelig onsdagskveld.