Steinkjer Næringsforum har sammen med Steinkjer Sentrum Markedsforening og Gårdeierforeningen gjennomført en kundeundersøkelse i sentrum og på Amfi Steinkjer. Målet med undersøkelsen er å avdekke hvordan kundene opplever Steinkjer som handelsarena, både som kunde i sentrum og som kunde på kjøpesenteret Amfi Steinkjer.

Resultatene fra undersøkelsen i Sentrum, som ble gjennomført før jul, er interessante og gir gode svar på hvilke utfordringer vi har for å gjøre byen enda mer attraktiv som handelssentrum. Det etterspørres blant annet butikker innen herreklær, kafeer og vinmonopolutsalg. Likeså er parkeringstilbudet i sentrum et gjennomgående tema. Det vi blant annet kan trekke ut av undersøkelsen er at det er behov for betydelig informasjon om at det er gratis 1-timesparkering i hele sentrum. Likeså er nok kunnskapen om butikkmangfoldet i Sentrum underkommunisert.

Resultat kundeundersøkelse Sentrum

Resultat fra undersøkelsen som ble gjennomført på Amfi Steinkjer etter jul blir publisert i slutten av uken.