Vårt tradisjonsrike silde- og julebord ble avholdt 30. november på Quality Hotel Grand.

Kvelden startet med vinsmaking av Levangers hjemkomne sønn Erik Strugstad. I tillegg til å gi deltakerne en liten reise i vinens verden fikk vi også høre litt om hans spennende og ambisiøse planer om å starte vingård. Etter en interessant og velsmakende start på kvelden fikk i underkant av 60 gjester servert perler på en snor. Kultur var kveldens røde tråd. Quality Hotel Grand sto for nydelig mat, Jens Petter Olsen og Jostein Brandtzæg Schei sto for musikalske perler og medlemmene bidro på sin måte til at dette ble en fantastisk fin kveld. Fylkesråd for utdanning og kultur i Nord-Trøndelag og påtroppende hovedutvalgsleder for kultur i Trøndelag, May Britt Lagesen og påtroppende kultursjef i Steinkjer, Leif Terje Nilsen holdt tale om betydningen av nytt kulturhus i Steinkjer og potensialet i kulturnæringen. Vi konkluderer med at silde- og julebordet er en tradisjon mange setter pris på. Det er rett og slett bare å glede seg til neste år!