Hvem blir vinner at årets fineste julevindu i Steinkjer?

I anledning pilotprosjektet Jul i Steinkjer ønsker vi å sette fokus på den gode julestemningen i byen vår. 19 virksomheter i Steinkjer sentrum har meldt seg på konkurransen som kårer det fineste utstillingsvinduet. En jury bestående av Anne Marthe Høgsnes, Rakel Westrum, Ann Kristin Eidissen og Britt Anniken H. Holstad vil i perioden 19. – 29. november vurdere hvilken virksomhet som har det fineste julevinduet. En oversikt over hvem som deltar i konkurransen finner du lengst ned på denne siden.

Vinneren offentliggjøres 1. desember og vinneren får:

Julevindu
Foto: Fremover
  • Vinneren får en gratis helside i Trønderavisa, som brukes når vinneren ønsker det.
  • Vinnervinduet ønsker vi å markere med «ÅRETS JULEVINDU» – og markeringen vil være synlig for publikum i hele desember

Kåringen av årets julevindu er et samarbeid mellom Sentrumsforeningen og Steinkjer Næringsforum. Ideen dukket opp etter ønske fra næringslivet, da Steinkjer Næringsforum gjennomførte et kickoff møte for Jul i Steinkjer 15. oktober.

Jul i Steinkjer
Faksimile fra Steinkjer-Avisa 9.11.18