Årets siste styremøte i Steinkjer Næringsforum ble avholdt 18. desember.

I anledningen måtte festhattene frem, og julehilsen forfattes! 2018 har vært et år med høy aktivitet, rekordstor

styret i SNF
Høy feire-faktor i styret

deltakelse i møter og arrangement, rekordmange ansatte (vi har gått fra 1 til 2 årsverk) og ikke minst har vi rekordmange medlemmer. En viktig milepæl er nådd – 190 medlemmer. Nå har vi satt nye mål, og tro det eller ei – vi skal fortsatt vokse! Det er givende og motiverende at så mange ser verdien av å være medlem og at våre engasjerte medlemmer støtter opp om aktiviteten vi skaper.

På nyåret tar vi temperaturen på næringslivet gjennom vår medlemsundersøkelse. Da får vi svaret på hva det lokale næringslivet tenker om framtida og hvilke viktige næringspolitiske saker som opptar dere. Det vil danne et godt grunnlag for videre planlegging av aktiviteter. Vi føler oss rimelig sikre på at også 2019 vil bli preget av høy aktivitet!

2019 er jubileumsår for Steinkjer Næringsforum. I mars feirer vi 50 årsjubileum for Torskeordenen av 1959 og 16. november er det 20 år siden Steinkjer Næringsforum ble stiftet. I tillegg er 2019 det innledende året før kommunesammenslåing mellom Verran og Steinkjer. Vi ønsker å løfte frem verdiskaperne i Verran og Steinkjer og vi ønsker at næringslivet i Nye Steinkjer blir bedre kjent. Derfor klinker vi til med neste års storsatsning; Næringslivets Hedersaften 28. februar! VI håper å se flest mulig av dere der.

Kjære medlemmer; tusen takk for året som har gått! Takk for samarbeid, engasjement, økt verdiskapning og entusiasme! Vi gleder oss stort til jubileumsåret 2019, og ikke minst til å feire med dere! Før vi med ny energi tar fatt på neste års mål er det tid for juleferie og lading av batterier. Sånn ærlig talt blir det deilig, det også.

Steinkjer Næringsforum ønsker dere alle en riktig god jul!

god jul