Tidspunkt

13. februar 2020

08:00 - 12:00

Påmelding

Pris for medlemmer: Kr 950,-

Pris for ikke-medlemmer: Kr 1250,-

Er det mulig å beskrive hva du skal levere av varer og tjenester om 10-15 år? Ja!
Meld deg på vår digitaliseringslab for å lære hvordan du kan lage et målbilde for din virksomhet. I tillegg vil du lære hvordan du skal bli kvitt gjentagende, kjedelige arbeidsoppgaver. Stikkord; automatisering med RPA!

Digitalisering er en global trend som vil påvirke enhver virksomhet og alle bransjer. Digitaliseringslab er et initiativ i regi av Steinkjer Næringsforum og Atea med flere samlinger som belyser dette tema.

Samling 2, torsdag 13. februar på InnoCamp, Steinkjer

I samling 2 ser vi på hvordan man kan utarbeide et fremtidsbilde. Altså; hva skal min virksomhet levere av tjenester om 10-15 år, og hvilke rolle skal vi spille da. Vi avslutter med 10 gode råd for å lykkes med vedvarende digitalisering. For en ting er sikkert; dette går ikke over.

Seminarene blir en god blanding av faglige foredrag, korte gruppearbeider og diskusjoner i plenum. Gjennom å delta på en eller flere av sesjonene vil du få økt kompetanse om og forståelse for hva som ligger i digital transformasjon. Vi starter med en oppsummering fra seminar i januar slik at du får med deg den røde tråden.

Vi starter allerede kl. 08.00 og avslutter kl 12.00. Lunsj serveres kl. 11.30.

Programmet er lagt opp slik at du kan melde deg på en eller flere samlinger. Vi starter alltid en sesjon med en kort oppsummering av den forrige. Men størst utbytte får man med å delta på alle. Foreløpig er to planlagt.

Begrenset antall plasser – meld deg på raskt!

Møteleder
Stein Vorum, leder Strategisk rådgiving, Atea
Foredragsholder
Lars Iversen, Strategisk rådgiver, Atea

logo Atea  logo steinkjer næringsforum

Se alle arrangement
InnoCamp, Steinkjer