Tidspunkt

2. mars 2018

06:30 - 07:45

Påmelding

Pris: Gratis

Meld deg på frokosten ved å benytte påmeldingsskjemaet nedenfor.

Det er NM-feber i byen og vi starter dagen på en frisk måte;

Velkommen til Early Birds med påfølgende mesterskapsfrokost!

EARLY BIRDS – morgentrim for alle – start fra Steinkjer Torg kl 06.30!

Den første fredagen i hver måned ønskes ALLE velkommen til en sprek, inspirerende og trivelig start på dagen. Klokken 06:30 starter vi på en felles gå/løpetur fra Torget. Etter 15 minutter snur vi, og dermed kommer alle samlet tilbake etter omtrent 30 minutter.

Dette er en unik mulighet for å kombinere frisk luft, fysisk aktivitet og sosial hygge.

Vær en morgenfugl du og! Velkommen!

Trondheim søker om å bli arrangør av VM på ski i nordiske grener (hopp, langrenn og kombinert) i 2023. VM-konseptet vårt har internasjonalt tittelen ”a taste of the winters to come” og visjonen er at ”VM i Trondheim skal være mer enn et mesterskap på ski og hele Trøndelag skal involveres. Vi vil bruke kraften og energien i VM til å skape bevegelse”. Avgjørelsen faller i mai 2018. VM søknaden til Trondheim er visjonær, og et av fokusområdene er folkehelse. Early Birds er folkehelse i praksis, og vi ønsker å vise hvor enkelt det kan gjøres.

Etter endt trimtur kl 07.00 inviterer vi til frokost. NTE spanderer frokost til oss, og Baker`n avd Kongensgate serverer oss i deres lokaler i Kongens gate 34.

VM-general Guri Hetland kommer, og sier noen ord om “Hvordan kan energien og oppmerksomheten rundt et VM være katalysator for nærings- og samfunnsutvikling?”.

Arrangementet er åpent for alle. Kom for en forfriskende start på dagen, og en ypperlig kick off til Junior-NM i Steinkjer samme helg!

Alle som kommer til frokost må melde seg på, slik at vi beregner riktig antall. Velkommen!

                                    Early Birds folkehelsetiltak
                   

 

Se alle arrangement
Steinkjer Torg/Baker`n Kongensgate