Tidspunkt

8. juni 2022

19:00 - 21:00

Sted
Skolegata 22, Innocamp
Påmelding

Pris: Gratis

Meld deg på ved å benytte påmeldingsskjemaet nedenfor.

Hvordan kan vi bygge Steinkjer som filmby?

For kort tid siden satte filmskaper Julie Skaufel og produsent Bente Maalen (Blaane Film) i gang en prosess for å få til innspilling av en spillefilm om og til Steinkjer. Tanken med filmen er at handlingen – og selve innspillingen – er lagt på og rundt Steinkjer. På den måten blir Steinkjer en slags karakter i filmen. For å få til dette er vi avhengig av litt lokal drahjelp og -kraft.

Vi inviterer derfor til møte, onsdag 8.juni kl 19 innocamp –  hvor hovedtema og fokus blir hvordan får vi til å bygge Steinkjer som filmby!

Saker som vil bli tatt opp er:

  • Hva er status for innspilling pr dags dato? Er det fortsatt gjennomførbart, og hva må til for å komme i mål?
  • Hvilke skuespillere og aktører er vi på utkikk etter? Det planlegges prøvefilming og auditions mot slutten av juni. Dette vil vi informere mer om under møtet.
  • Arbeidsgruppa, som jobber med tidlig tilrettelegging for innspilling, skal møtes og diskutere de neste stegene for hva som må gjøres.
  • Hvordan kan vi bruke en filminnspilling til å pusse fasadene på næringsbygg i Steinkjer sentrum?
  • Hvordan kan en eventuell filminnspilling på Steinkjer legge til rette for flere lignende innspillinger, fra både inn- og utland? Hvordan kan næringslivet i Steinkjer profittere på film- og tvindustrien i framtiden?

Håper å se akkurat deg på møtet 😊 Påmelding gjøres nedenfor👇

 

Se alle arrangement