Tidspunkt

23. november 2018

07:30 - 09:30

Påmelding

Pris: Gratis

Meld deg på ved å benytte påmeldingsskjemaet nedenfor.

Steinkjer Næringsforum og samstyret for Bondelaga i Steinkjer inviterer i samarbeid med Felleskjøpet Agri og Nortura til frokostmøte 23. november.

Vi starter med frokost i kantina ved Nortura Steinkjer fra kl 7.30, og forflytter oss til møterommet kl 08.00 hvor vi har følgende program:

Landbruket i SteinkjerLandbruket i Steinkjer – utvikling siste år og mulighetsrommet

Hvordan har landbruket i Steinkjer utviklet seg de senere år, og hvilket potensiale ser vi fremover? Status på dette, samt informasjon om et spennende verdiskapningsprosjekt som er på trappene, vil leder i Samstyret for Bondelaga i Steinkjer, Sven Kleppa, gi oss.

 

Felleskjøpet satser i SteinkjerFelleskjøpets gedigne satsing i Steinkjer

Felleskjøpet investerer de kommende årene betydelige beløp i landbruket i Steinkjer. Planene for nye butikk- og verkstedlokaler er lansert og oppgradering av kraftfôrfabrikken er avgjort! Regionsjef Kristin Wibe og fabrikksjef Arild Thomassen gir oss siste status og et nærmere innblikk i storsatsningene.

 

Torben Holm PedersenSpennende tider i Nortura

Nortura er viktig for Steinkjer, og det er stor spenning knyttet til at en arbeidsgruppe i Nortura nå ser på eventuelle konsekvenser av å flytte skjærelinja fra Steinkjer til andre Nortura-anlegg i  Norge. Interessen rundt prosessen er stor, og det lokale næringslivet er en viktig heiagjeng for Nortura Steinkjer.  Fabrikksjef Torben Holm Pedersen gir oss status for Steinkjer, og orienterer om hva som skjer nå i Nortura?

Velkommen!

Bondelaga  Felleskjøpet logo  Nortura   Steinkjer Næringsforum

 

Se alle arrangement
Kantina i Nortura, Steinkjer