Tidspunkt

6. desember 2018

07:30 - 09:30

Påmelding

Pris: Gratis

Meld deg på ved å benytte påmeldingsskjemaet nedenfor.

Steinkjer Næringsforum inviterer i samarbeid med BYGGMAKKER Gipling til frokostmøte med tema

DIGITALISERING

Digitalisering var tema på næringsforumets Næringslivstur til Gdansk i oktober. Vi tar opp tråden, og gir dere en smakebit på hvilke muligheter digitalisering kan gi.

Foto Kirsti ArntsenKirsti Arntsen, daglig leder i Steinkjer Næringsforum, informerer om årets Næringslivstur. Hva var innholdet på turen, hva jobber vi videre med og hva er tilbakemeldingene fra deltakerne?

 

 

 

Bilde Per HangerhagenGipling AS solgte i 2018 alle sine aksjer til BYGGMAKKER Handel AS, og byggevarehusene har fått nye eiere. Per Hangerhagen, adm.dir. gir oss et innblikk i hvordan det er å være Gipling i BYGGMAKKER.

 

 

foto Christian W Olsen20. september åpnet Norges råeste BYGGMAKKER-butikk på Tiller. Christian Werner Olsen i Atea forteller om BYGGMAKKER Gipling sitt pilotprosjekt; Digitale, smarte skilt på BYGGMAKKER Tiller.

 

 

 

foto Hallvard BrandsethAzets Insight AS har etablert seg i Steinkjer og er opptatt av digitalisering for å effektivisere bedrifter. Hallvard Brandseth, avdelingsleder, sier noe om digitalisering av økonomifunksjonen.

 

Vi ønsker alle interesserte velkommen til frokostmøte med start kl 7.30.

Møte avholdes i butikklokalene, vennligst bruk hovedinngangen.

Logo Steinkjer Næringsforum    Azets logo      logo Byggmakker Gipling

Se alle arrangement
BYGGMAKKER Steinkjer, butikken