Tidspunkt

13. oktober 2021

07:30 - 09:00

Sted
Sparebank1 SMN, Strandvegen 25, 7713 Steinkjer
Påmelding

Pris: Gratis

Meld deg på ved å benytte påmeldingsskjemaet nedenfor.

4000 kommer til byen!

Den nest siste helga i april neste år kommer det 4000 håndballglade mennesker til byen for å delta i SpareBank1 Cup i håndball. Hvordan skal vi i næringslivet i Steinkjer ta imot dem?

Håndballspillere, foreldre og søsken fra Møre og Romsdal i sør til Nordland i nord inntar byen på jakt etter poeng og medaljer, men også ei seng å sove i, god mat og drikke og gode handleopplevelser. Hvordan kan vi samarbeide om å gi deltakerne en best mulig opplevelse i byen vår på en måte som også gavner næringslivet?

SpareBank1 Cup, SMN og Steinkjer næringsforum inviterer til arbeidsfrokost med brainstorming onsdag 13. oktober kl 07:30-09 i lokalene til SMN. Målet er å finne ut hvordan vi kan skape litt mer liv og røre i byen både i dagene før cupen og under selve cupen.

Ta med deg kreative forslag og møt opp! Lett frokost og kaffe serveres. Kanskje kommer vi opp med gode konsepter vi kan bruke til andre arrangement også? Ikke minst når 20 000 mennesker inntar byen vår ei hel uke til Landsskytterstevnet i 2024? La oss sammen trene på dette – slik at vi blir en skikkelig god arrangements-by!

Velkommen!

Se alle arrangement