Tidspunkt

16. november 2017

07:30 - 10:00

Påmelding

Pris: Gratis

Meld deg på ved å benytte påmeldingsskjemaet nedenfor.

Steinkjer næringsforum har i samarbeid med advokatfirmaet Arntzen de Besche gleden av å invitere til frokostseminar om inngåelse og håndhevelse av kontrakter og garantier. Seminaret er gratis for medlemmer av næringsforumet. I tillegg til faglig seminar vil vi få en presentasjon av den innovative medlemsbedriften Window Licker Games og verdens største befolkningsundersøkelse, HUNT4.
Frokost serveres fra kl 07.15, seminaret starter kl 08.00.

 

Hva gjør vi når avtaleparten vår ikke leverer som avtalt?

 

For å unngå ubehagelige og kostbare overraskelser er det viktig at man har gode avtaler i bunn. Vi retter et særlig fokus på hvordan bedriften aktivt kan legge til rette for å sikre at motparten leverer til rett tid, til avtalt kvalitet og til riktig pris – og unngå at uenigheter oppstår.

 

Vi vil videre se nærmere på situasjonen hvor uenighet oppstår og hvordan man avdekker mangler og forsinkelse. Foredraget vil også gi innblikk i praktiske eksempler på hvordan man best kan følge opp kontraktmislighold for å sikre bedriftens interesser – både på kort og lengre sikt.

 

Et annet sentralt tema for foredraget er garantiforpliktelser fra tredjepart, og særlige problemstillinger knyttet til bruk av slike garantier for å sikre bedriftens interesser.

 

 

Advokat HaglundAdvokat Haglund bistår særlig med rådgivning knyttet til finansiering, drift, transaksjoner og restrukturering av virksomheter. Haglund har bakgrunn som juridisk direktør i Sparebank1 SMN.

 

Advokat FyrileivAdvokat Fyrileiv arbeider med rådgivning og tvisteløsning innen entrepriserett, kontraktsrett, offentlige anskaffelser og fast eiendom. Han har bakgrunn som underdirektør i Forsvarsdepartementet.

 

Advokatfullmektig NicolaysenAdvokatfullmektig Nicolaysen bistår i hovedsak med rådgivning og tvisteløsning innen entreprise- og kontraktsrett.

 

 

Bedriften Window Licker GamesDen spennende medlemsbedriften Window Licker Games presenterer seg.

 

HUNT4

HUNT4 rulles ut i Steinkjer i februar neste år, og Vigdis H. Belbo kommer for å fortelle oss mer om verdens største befolkningsundersøkelse

 

Arntzen de Besche er et advokatfirma som dekker hele det forretningsjuridiske området. Vi har kontorer i Trondheim, Oslo og Stavanger, og er en stolt fadderbedrift av Steinkjer næringsforum. Våre advokater er opptatt av å gi kunder rask bistand av høy juridisk kvalitet – og som gir en merverdi for kunden. Vi har omfattende erfaring med å fremforhandle kontrakter, og en viktig del av dette er å bevisstgjøre klienter om risiko, og gi gode råd om en hensiktsmessig fordeling og regulering av risiko i kontrakten.

Se alle arrangement
Quality Hotel Grand, Steinkjer