Tidspunkt

19. juni 2020

09:30 - 13:00

Tradisjonen tro arrangeres Innovasjonsseminaret fredag under Steinkjerfestivalen.

Steinkjerfestivalens Innovasjonsseminar

Innovasjonsseminaret arrangeres for 4 gang fredag 19. juni 2020, og har beveget seg fra å være et lite arrangement under Steinkjerfestival-uka, til å bli det næringslivsarrangementet som «alle» ønsker å få med seg som et faglig og inspirerende «vorspiel» til festivalhelga. Et energisk arrangement for hele regionen.

Gjennom innovasjonsseminaret ønsker vi å sette et tydelig fokus på gründerskap og nyskaping, nettopp for å inspirere næringslivet til innovasjon. Gjennom å presentere spennende gründerbedrifter og trøndere som gjerne jobber utenlands i et kjapt, varmt og kreativt format, gir vi publikum gode opplevelser og energi.

Vi ønsker å løfte fram innovasjonsmiljø og gründere, slik at vi skaper en kultur for gründerskap i regionen. Derfor har T:lab invitert utviklings- og innovasjonsmiljøer i nordre del av Trøndelag til å «levere» hver sin gründer, som har pitchet for publikum. Vinnerne av pitchekonkurransen har fått heder, ære og pengepremie, og gründerne har følt seg både sett og solid utfordret. Flere av gründerne har fått stor effekt av deltakelsen, gjennom å få tilgang til kompetanse og nettverk/kunder som resultat av innovasjonsseminaret.

Arrangement som løfter frem grundere på denne måten er vanlig i større byer, eksempelvis Trondheim, men er en mangelvare i distriktet. En gledelig effekt er at etablert næringsliv synes det er særdeles interessant å høre på grundernes pitcher.

 

Målgruppen for seminaret er etablert næringsliv, gründere, studenter ved Nord universitet, Ungt Entreprenørskap-bedrifter, Næringssjefer/inkubatorer/næringshager og virkemiddelapparatet.

 

Arrangører er T:Lab, Steinkjerfestivalen, Steinkjer Næringsforum, Ungt Entreprenørskap, Nord universitet, InnoCamp og Steinkjer Næringsselskap. Sparebank1 SMN er en viktig samarbeidspartner.

MER INFORMASJON OM PROGRAM OG PÅMELDING KOMMER!

Se alle arrangement
Origo, InnoCamp, Steinkjer