Tidspunkt

10. september 2021

09:00 - 13:00

Sted
Skolegata 22, Innocamp
Påmelding

Pris: Gratis

Meld deg på ved å benytte påmeldingsskjemaet nedenfor.
NB: kr 200 faktureres for no-show!

Innovasjonsseminaret arrangeres for 5. gang fredag 10. september 2021, og har beveget seg fra å være et lite arrangement under Steinkjerfestival-uka, til å bli det næringslivsarrangementet som «alle» ønsker å få med seg som et faglig og inspirerende «vorspiel» til festivalhelga. Et energisk arrangement for hele regionen.

Gjennom innovasjonsseminaret ønsker vi å sette et tydelig fokus på gründerskap og nyskaping, nettopp for å inspirere næringslivet til innovasjon. Gjennom å presentere spennende gründerbedrifter og andre i et kjapt, varmt og kreativt format, gir vi publikum gode opplevelser og energi.

Vi ønsker å løfte fram innovasjonsmiljø og gründere, slik at vi skaper en kultur for gründerskap i regionen. Derfor har T:lab invitert utviklings- og innovasjonsmiljøer i nordre del av Trøndelag til å «levere» hver sin gründer, som har pitchet for publikum. Vinnerne av pitchekonkurransen har fått heder, ære og premie, og gründerne har følt seg både sett og solid utfordret. Flere av gründerne har fått stor effekt av deltakelsen, gjennom å få tilgang til kompetanse og nettverk/kunder som resultat av innovasjonsseminaret.

Arrangement som løfter frem grundere på denne måten er vanlig i større byer, eksempelvis Trondheim, men er en mangelvare i distriktet. En gledelig effekt er at etablert næringsliv synes det er særdeles interessant å høre på grundernes pitcher. 

Målgruppen for seminaret er etablert næringsliv, gründere, studenter ved Nord universitet, Ungt Entreprenørskap-bedrifter, Næringssjefer/inkubatorer/næringshager og virkemiddelapparatet. 

Arrangører er T:lab, Steinkjerfestivalen, Hilmarfestivalen, Innovasjon Norge, Connect Midt-Norge, Steinkjer Næringsforum, Ungt Entreprenørskap, Diginn v/HHN Nord Universitet Steinkjer, InnoCamp og Steinkjer Næringsselskap. Sparebank1 SMN er en viktig samarbeidspartner.

PÅMELDINGSFRIST: Fredag 3. september 2021 kl 16.00!

OBS: Vi gjør oppmerksom på at vi fakturerer kr 200,- i “no show – avgift”
Slik at om du er påmeldt, men av ulike grunner likevel ikke kan komme, ber vi om tilbakemelding på dette, senest 2 dager før arrangementet, altså innen 8. september.

Se alle arrangement