Tidspunkt

4. mars 2020

17:00 - 20:00

Påmelding

Pris: Gratis

Meld deg på ved å benytte påmeldingsskjemaet nedenfor.

Frederikke Marie Qvam UKA – den første av forhåpentligvis mange

SUKS har et ønske om å løfte frem Frederikke Marie Qvam i dette arrangementet. Korridorenes dronning kjempet mang en kvinnesak. Hun er hedret med en byste og en bauta i Steinkjer, nå er det på tide med et arrangement.

Har du lyst til å prøve deg som konferansier, eller bare bli tryggere på å stå fram foran forsamlinger?
Steinkjer Unge Kvinners Sanitetsforening (SUKS) inviterer i samarbeid med Steinkjer Næringsforum og Vårt Hjem til konferansierkurs for damer onsdag 4 mars kl 17-20

Kurset vil inneholde noen tips og gode råd, før vi prøver oss i praksis.
Kursholder er Hanne Vilja Sagmo fra Norsk Revy. Hanne har erfaring fra revyscenen, instruksjon og kurs.

Møt opp med høye forventninger og lave skuldre!

Dette er ett av flere arrangement i Steinkjer denne uka. Mer info kommer! Hvert år markeres 8. mars i Steinkjer. Nå ønsker vi i SUKS et enda større og bredere arrangement velkommen. Dette gjør vi i samarbeid med Vårt Hjem, Hæggdal Gården og Steinkjer Næringsforum.

SUKS ønsker at hele denne uka blir en uke fylt med arrangementer for store og små, og at dette blir en uke hvor vi er litt ekstra bevisste på kvinnekamp. Demonstrasjon og appeller står vi som vanlig for på selve kvinnedagen. Der er alle med interesse for kvinnekamp hjertelig velkomne. Resten av uka håper vi dere blir med å fyller opp programmet. På denne måten når vi kanskje ut til enda flere og dere får rettet oppmerksomheten mot det dere brenner for. Arrangement eller programmet kan være så mangt!

Vi starter i det små i 2020 – men håper å kunne lage en tradisjon ut av dette, slik at vi arrangerer dette årlig.

Se alle arrangement
Kulturscenen Vårt Hjem - Steinkjer