Tidspunkt

16. mars 2022

09:30 - 11:00

Sted
Skolegata 22, Innocamp
Påmelding

Pris: Gratis

Meld deg på ved å benytte påmeldingsskjemaet nedenfor.

Ressursgruppa HR – ledelse & kompetanse inviterer til miniseminar med Jan Hoff

Det er bevist igjen og igjen, at bedre helse vil redusere antall sykedager og plager for dine ansatte. Dette vil videre gi mindre behandlingskostnader for det offentlige – men vet du hvor mye samfunnet og arbeidsplassen din og dine ansatte vil spare på at du og dine kollegaer er mer aktiv? 

Møt Jan Hoff på dette miniseminaret.  Han er idrettsfysiolog og professor i medisin (dr.philos). Ved siden av forskning og behandling av hjertepasienter har han sammen med kollega Jan Helgerud også jobbet som rådgiver for fotballklubber som Real Madrid CF, FC Barcelona og Celtic FC. Han har også jobbet med idrettsutøvere på høyt nivå. Til oss kommer han med et foredrag om hvordan disse helt ulike miljøene trener likt og med like gode resultater. Dette kan du og din bedrift også gjøre!

Etter foredraget er det satt av tid til individuelle møter med Hoff, for de av dere som ønsker det. Ta kontrakt med Anita Østby ([email protected]) dersom du ønsker å sette opp en konkret samtale om dine og din bedrift sine utfordringer.

Ragnhild Dullum Knudsen, aktivitetskonsulent i Bedriftsidretten Midt-Norge kommer også! Hun vil spesielt snakke litt om Steinkjermila 2022.

Påmelding senest mandag 14. mars kl 15.

Dette miniseminaret kan kombineres med InnoTalk i Origo (InnoCamp).
Her er det samtaler hver onsdag, fra kl 1130 – kan lett kombineres med lunch!

Velkommen!

 

Se alle arrangement