Tidspunkt

19. mai 2020

08:00 - 09:00

Sted
Webinar
Påmelding

Pris: Gratis

Meld deg på ved å benytte påmeldingsskjemaet nedenfor. Vi sender ut link med møteinvitasjon i forkant av møte til alle påmeldte.

Steinkjer Næringsforum inviterer til digital morgenkaffe og
kreativ time med diskusjon om alternative tiltak til Steinkjermartnan

Når? Tirsdag 19. mai kl 08 – 09.

Hvor? På den digitale plattformen Teams (app kan lastes ned på pc og telefon)

Som kjent avlyses Steinkjermartnan i sin opprinnelige form da arrangementer som samler minst 500 personer er forbudt frem til 1. september. Steinkjermartnan er et veldig viktig arrangement for dere og oss, og nå må vi se hvilke muligheter vi har med de gitte kort på hånden. Derfor er det viktig for oss med innspill og meninger fra våre medlemmer på alternative aktiviteter/tiltak.

Hva KAN  handelsstanden selv gjøre innenfor gjeldende regelverk og retningslinjer – uten at Steinkjermartnan arrangeres men ved at salgsfremmende aktivitet koordineres?

 

Vi inviterer medlemmer i handelsstanden og alle som ønsker å bidra til et kreativt møte på Teams for å diskutere muligheter og få inn kreative forslag til aktivitet.

Møtet ledes av Anita Østby (prosjektleder Steinkjermartnan og Arrangementsbyen Steinkjer). Daglig leder i Steinkjer Næringsforum, Kirsti Arntsen, deltar også.

Fyll opp kaffekoppen og bli med. Her må vi jobbe sammen for å finne gode løsninger!

 

Velkommen til å delta – påmelding snarest og senest innen mandag 18. mai.

Se alle arrangement