Tidspunkt

22. november 2021

08:00 - 10:00

Påmelding

Pris: Gratis

Meld deg på ved å benytte påmeldingsskjemaet nedenfor.
Påmeldingfrist: 18.november

Vi trenger en aktiv region med kreative mennesker som tør å tenke nye tanker. Som et bidrag til videre utvikling i regionen vår arrangerer Sparebank 1 SMN hvert år konferansen Næringsdriv flere steder i Midt-Norge.

SpareBank 1 SMN inviterer til lansering av årets utgave av Konjunkturbarometeret for Midt-Norge mandag 22. november kl 08.00-10.00 på Innocamp, Steinkjer. I fjor så vi nærmere på de dramatiske virkningene av koronapandemien og presenterte en koronaindeks som viste hvordan dette kunne slå ut for ulike bransjer, regioner og kommuner. Nå sitter vi mer eller mindre med fasiten. Hvordan gikk det? I tillegg har vi spurt 600 næringslivsledere i Midt-Norge om hva de tror om 2022, og vi har vurdert de økonomiske konjunkturene for Midt-Norge, Norge og resten av verden samt en analyse av boligmarkedet lokalt.

Blant innlederne er konserndirektør Vegard Helland i SpareBank 1 SMN, sjeføkonom Harald Magnus Andreassen i SpareBank 1 Markets og boligøkonom Jan Håvard Valstad i EiendomsMegler 1 Midt-Norge. Vi deler også ut pris til årets kremmer.

Se alle arrangement
Skolegata 22, Innocamp