Tidspunkt

14. juni 2022

15:00 - 16:00

Sted
Skolegata 22, Innocamp - Origo
Påmelding

Pris: Gratis

Meld deg på ved å benytte påmeldingsskjemaet nedenfor.

Velkommen til næringslivssamling om Arctic Race of Norway og tema Inkludering/rekruttering!

NAV ønsker å invitere våre medlemmer til en time med tema Inkludering/Rekruttering, i samarbeid med Arctic Race of Norway (ARN). ARNs visjon er å være «Mer enn bare et sykkelritt». Arctic Race kommer og forteller om rittet og hvordan de jobber for å promotere Norge, inspirere, skape entusiasme og etablere samarbeidende fellesskap.”

For NAV er det viktig å ha fokus på inkludering/rekruttering. NAVs bedriftsundersøkelse viser arbeidslivets behov for arbeidskraft. Vi ønsker å drøfte med næringslivet hvordan vi kan samarbeide for å kvalifisere folk til jobb.

Agenda
15.00-15.20: Velkommen, NAV om tema inkludering/rekruttering
15.20-15.35: ARN representant og Alexander Os, tidligere skiskytter og prosjektleder i NAV, om ARN og inkludering. «Mer enn bare et sykkelritt»
15.35-16.00: Spørsmål og drøfting tema

Om Arctic Race of Norway
Arctic Race of Norway er et firedagers etapperitt på landevei som arrangeres hvert august i Nord-Norges storslåtte natur. Rittets tredje etappe går 13.august fra Namsos til Levanger. 14.juni gjennomføres ARN Roadshow for gjennomgang av løypa.

Arrangementet ARN ble først gjennomført i 2013 og har kontinuerlig utviklet seg og nå etablerer seg som et av Skandinavias viktigste internasjonale sykkelbegivenheter, og et av Norges viktigste idrettsbegivenheter. Hvert år deltar flere Tour de France-lag og noen av verdens største sykkelstjerner i ARN og kjemper om løpets ikoniske premier. En av arrangementets grunnleggende verdier er å forene på tvers av geografiske og politiske barrierer. ARN er et gratis, tilgjengelig og inkluderende arrangement.

Påmeldingfrist: Mandag 13. juni kl 12 😊
Meld deg på her 👇 – Velkommen!

Se alle arrangement