Tidspunkt

2. mars 2021

11:00 - 12:00

Sted
Teams - link til webinaret sendes i forkant av møtet.
Påmelding

Pris: Gratis

Meld deg på ved å benytte påmeldingsskjemaet nedenfor. Link til møtet blir sendt i forkant.

Bli kjent med næringslivet i Steinkjer – et næringsliv i verdensklasse

Så fort det lar seg gjøre, vil vi komme igang igjen med våre frokostmøter. Inntil da, fortsetter vi vår webinarserie “bli kjent med næringslivet”.

 

Denne gangen møter vi Hanna Sara Brende, media og kommunikasjonsansvarlig fra Saxvik Kontorsenter AS. Saxvik Kontorsenter er blant annet Premium Partner for Canon og således stolt leverandør for verdens ledende produsent av nyskapende utskrifts og dokumentløsninger.

Å digitalisere virksomhetskritiske prosesser og oppgaver blir stadig mer relevant. Den siste tidens hendelser har gjort mange oppmerksomme på at de ikke var så digitale som de skulle ha vært. Ord som digitalisering, prosessautomatisering, prosessflyt og andre trend-ord er flittig brukt. Men hvordan kan din bedrift starte sin digitaliseringsreise? Hvordan lager man gode arbeidsflyter og automatiserer prosesser i akkurat din bedrift?

Saxvik Kontorsenter og Canon vil i dette webinaret fortelle om hvordan den kritiske informasjonen vi har i arkivene våre kan digitaliseres. De vil også vise at når man har et digitalt arkiv, kan deres verktøy bidra til å automatisere prosesser og effektivisere repetitive oppgaver deres ansatte må gjennom.

Vel møtt til webinar!

Se alle arrangement