Tidspunkt

12. november 2019

10:00 - 16:00

Påmelding

Pris: Kr 1400,-

Meld deg på ved å benytte påmeldingsskjemaet nedenfor.

Smart kommunikasjon er nøkkelen til suksess, uansett om du jobber i privat eller offentlig virksomhet. Hvilke grep har de beste har tatt? Hvordan har de taklet utfordringer på veien, og hva gjør vi når samfunnet er i konstant endring?

Møt Norges beste kommunikatører, ledere og kommunikasjonsmedarbeidere fra hele Trøndelag. Hele programmet lanseres i begynnelsen av september.

Her er noen høydepunkter:

– DN Kvinner – tidenes kinderegg for Dagens Næringsliv
(redaktør for leserutvikling, Ingeborg Volan, Dagens Næringsliv) 

Dagens Næringsliv ville ha flere kvinnelige lesere, flere kvinner som kilder og mer penger i kassa. Løsningen ble DN Kvinner.

Ingeborg Volan har vært utviklingsredaktør i Adresseavisen og jobber nå som redaktør for leseutvikling i Dagens Næringsliv. Hun har også vært leder for NRK Beta og ansvarlig for NRKs første sosiale medier-strategi.

Dagens Næringsliv er Norges viktigste kilde for økonominyheter og har lenge ønsket seg flere kvinnelige lesere og flere kvinnelige kilder. Undersøkelser viste at mange oppfatter merkevaren DN som streng, finanstung og papirbasert. Løsningen ble «DN Kvinner – for deg som er interessert i økonomi og likestilling». En Facebook-gruppe som ble en umiddelbar suksess. Ingeborg Volan fra teamet bak DN Kvinner deler brukerinnsikten som ligger bak og noen av erfaringene de har gjort seg på veien.

– Norges beste omdømme. Hvordan fikk de det til?
(kommunikasjonsrådgiver Øystein Syrstad, TINE) 

TINE er en ledende norsk merkevareleverandør som daglig leverer 1400 produkter over hele Norge. Rundt 10 500 bønder på 8 500 gårdsbruk er fundamentet for TINEs forretningsdrift. TINE toppet omdømmemålingen RepTrak Norge i 2004, men utfordringer de påfølgende årene ga et fall i omdømmet. Siden den gang har TINE gradvis bygget seg opp igjen, og i 2019 topper TINE igjen RepTrak Norge. Hvilke grep har de tatt for å lykkes?

Øystein Syrstad har jobbet med kommunikasjon i TINE siden 2006, både som kommunikasjonssjef i daværende TINE Midt-Norge, senere som leder av internkommunikasjonen i TINE SA. Nå jobber han mest med innholdsproduksjon i digitale kanaler der eierne er målgruppen. Øystein har også lang erfaring som journalist både i lokalavis og NRK.

– Alle vil ha endring, men få vil endre seg
(kommunikasjonsrådgiver Øystein Bonvik, First House)
 

Endringskommunikasjon er en av de mest krevende ledelsesdisiplinene. Hva gjør man når de fleste i organisasjonen aller helst vil gjøre det meste på sin egen måte?

Øystein Bonvik er forfatter, rådgiver og høyskolelektor og assosiert partner hos First House. Han er en profilert kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder og skribent. Han underviser i PR- og markedskommunikasjon ved Handelshøyskolen BI, og har tidligere bygget opp og ledet byrået PR-operatørene. Bonvik er kanskje mest kjent for den utradisjonelle fagboken «Frist meg ikke inn i ledelse».

– Hvordan skapes og måles et omdømme?
(Ole Christian Apeland, Apeland kommunikasjon) 

Ole Christian Apeland er en av Norges mest erfarne kommunikasjonsrådgivere. Han etablerte Apeland i 1988, og har siden bistått mange hundre virksomheter med strategiutvikling, omdømmebygging, krisekommunikasjon og kreative kommunikasjonskonsepter. Han har ledet bransjeorganisasjonen, og har fått bransjens hederspris. Før han startet Apeland, arbeidet han med journalistikk, kommunikasjon og TV-produksjon.

I tillegg kommer disse:
Mette Fagerli Merkeledelse
Lasse Berre fra Berre kommunikasjonsbyrå
DNB ved seksjonsleder marketing Maja Flaaten
Randi Ness fra PwC
Trøndelag Fylkeskommune
Distriktssenteret

Konferansen er tilpasset togtidene, og vi har en god pris på overnatting inkludert konferanse og festmiddag på Quality Grand Hotel i Steinkjer.

Arrangør:
Kommunikasjonsforeningen i Trøndelag, Steinkjer kommune og Steinkjer næringsforum.

Vi tilbyr følgende konferansepakker: 

Pakke 1 – kr 1400:
Heldags konferanse med tapastallerken, kaffe og kake til lunsj
Fruktpause med kaffe og kaker

Pakke 2- kr 2875:
Heldags konferanse med tapastallerken, kaffe og kake til lunsj
Fruktpause med kaffe og kaker
Festmiddag på Quality Grand Hotel
Overnatting i enkeltrom med bugnende frokostbuffe på Quality Grand hotel

Pakke 3 – kr 2775:
Heldags konferanse med tapastallerken, kaffe og kake til lunsj
Fruktpause med kaffe og kaker
Festmiddag på Quality Grand Hotel
Overnatting i dobbeltrom (pris gjelder pr person pr natt) med bugnende frokostbuffe på Quality Grand Hotel

Medlem i Norsk Kommunikasjonsforening avd. Trøndelag? Da har du kr 400,- i rabatt på konferansepakken. Kryss av for betalingsmåte faktura, og rabatt vil bli fratrekt manuelt ved utsending av faktura.

Vi håper så mange som mulig vil avslutte konferansen sammen med festmiddag på hotellet til 515 kroner per person. Middag og drikke betales av den enkelte i tillegg. 

Festmiddag er inkludert i prisen til de som bestiller konferanse og overnatting i enkeltrom eller dobbeltrom.

Se alle arrangement
Steinkjer Rådhus