Tidspunkt

29. januar 2020

09:00 - 13:30

Påmelding

Pris: Gratis

Meld deg på ved å trykke på knappen nedenfor.

Velkommen til seminar i arbeidsrett 29. januar 2020

Nyheter i rettsutviklingen som du bør kjenne til og andre sentrale spørsmål fra arbeidsgivers daglige utfordringer.

Sammen med fadderbedrift advokatfirmaet Arntzen de Besche, Verdal Næringsforum og Næringsforeningen i Levanger, inviterer vi til seminar om nyheter i rettsutviklingen innenfor arbeidslivet og andre sentrale spørsmål om arbeidsgivers daglige utfordringer. Seminaret er praktisk rettet og relevant for alle bedrifter innen ulike sektorer og av ulik størrelse. Det er særlig relevant for daglig ledere, HR-medarbeidere og andre ansatte med personalansvar, men vil også være nyttig for andre som jobber med arbeidsrettslige spørsmål. Regnskapsførere kan på egen hånd søke seminarene godkjent som obligatoriske etterutdanningstimer.

Invitasjonen til seminaret gjelder kun medlemmer i Verdal næringsforum, Steinkjer Næringsforum og Næringsforeningen i Levanger.

Sett av onsdag 29. januar 2020 fra kl. 09.00 til kl. 13.30. Seminaret holdes på Stiklestad Nasjonale Kultursenter, og er gratis for medlemmer.

Lunsj serveres kl. 11.30. Vi inviterer til spørsmål og diskusjoner med våre arbeidsrettseksperter underveis i seminaret.

Påmeldingsskjema finner du nederst på siden

Påmeldingsfrist: mandag 27. januar kl.11
Evt. avmelding må skje innen tirsdag 28. januar kl. 12.

Programmet:
09.00 – 10.15: Nyheter i rettsutviklingen
10.15 – 10.30: Pause
10.30 – 11.30: De vanskelige sykefraværssakene – oppfølgning, tilrettelegging, oppsigelse
11.30 – 12.30: Lunsj
12.30 – 13.30: Saksbehandling i forbindelse med oppsigelsessaker – praktiske tips og råd

Første del av seminaret vil gi en oversikt over nyheter i rettsutviklingen på arbeidsrettens område. Vi vil her særlig gjennomgå ny rettspraksis fra domstolene, med fokus på hvilke konsekvenser utviklingen har for arbeidsgivere. Andre del av seminaret tar for seg de vanskelige sykefraværssakene. Håndtering av omfattende sykefravær kan være en stor utfordring for mange arbeidsgivere. Vi vil se på praktiske tema så som oppfølgning, tilrettelegging og oppsigelse i slike saker. I den siste delen av seminaret vil temaet være saksbehandling i oppsigelsessaker. Her vil vi gi praktiske tips og råd om nyttige grep for å sikre en best mulig saksbehandling, som kan redusere risikoen for konflikt og etterfølgende rettssak.

Arntzen de Besche stiller med eksperter fra sin arbeidslivsavdeling, ved advokat Steffen G. Rogstad og advokatfullmektig Maiken Lenes:

  • Advokat og partner Steffen G. Rogstad er tilknyttet virksomhetsområdene M&A og arbeidsliv, og tilhører næringslivsgruppen ved Arntzen de Besches trondheimskontor. Rogstad bistår først og fremst med løpende rådgivning og tvistebehandling i tilknytning til selskapsrett, transaksjoner og arbeidsrett. Han er også nestleder i Tvisteløsningsnemnda etter arbeidsmiljøloven.
  • Advokatfullmektig Lenes arbeider i hovedsak med rådgivning og tvisteløsning innen arbeidsrettslige spørsmål. Hun er også tilknyttet næringslivsgruppen ved Arntzen de Besches trondheimskontor.

logo arntzen de besche     

Se alle arrangement
Stiklestad Nasjonale Kultursenter, Verdal