Tidspunkt

26. januar 2018

07:30 - 09:00

Påmelding

Pris: Gratis

Meld deg på ved å benytte påmeldingsskjemaet nedenfor.

Hvordan setter du sammen et godt styre? Hvordan finner du de beste styrekandidatene?

I samarbeid med fadderbedrift DNB inviterer vi til frokostmøte 26.januar kl. 07.30-09.00 på Quality Hotel Grand.

De fleste bedrifter har ikke et aktivt styre med eksterne styremedlemmer. Men et profesjonelt styre kan være svært nyttig for bedriften din. Har du behov for å få flere til å bidra i strategiske diskusjoner eller å få styrket fagkunnskapen på viktige områder for bedriften, vil et aktivt styre med eksterne medlemmer være noe for deg.

Næringsforumene i Steinkjer, Verdal og Levanger samarbeider med T: Lab om å øke kompetansen hos medlemsbedrifter og valgkomiteer på hva man må tenke på for å få et styre som er en ressurs for bedriften sin.

Et viktig element i samarbeidet er å øke andelen kvinner i styrene på Innherred.

På frokostmøtet kommer Håvard Belbo fra T: Lab og Tidligfasefondet for å snakke om hvordan du bør sette sammen et styre slik at det blir en ressurs for bedriften din. Tidligfasefondet har blant annet en styrepool med kandidater

Mette Rostad, selvstendig næringsdrivende og styreressurs, deler sine erfaringer med styrearbeid, og forteller om viktigheten av et riktig sammensatt styre, og tanker rundt riktig kompetanse i et styre.

Bodil Vekseth, daglig leder Steinkjer Næringsselskap, forteller om en alternativ måte å profesjonalisere styret på.

Vertskap for dagen, banksjef Arve Vekset fra DNB, sier noen ord om hvilke anbefalinger de gir til et godt styre.

I tillegg:
Steinkjer Næringsforum og Steinkjer-Avisa ønsker i fellesskap å gi ut et næringsbilag for å synliggjøre det spennende næringslivet i Steinkjer. Tore Vikan, redaktør i Steinkjer-Avisa, sier noe om hvilke planer som foreligger og hvilke muligheter næringslivet har.

Påmeldingsfristen er gått ut.

Se alle arrangement
Quality Hotel Grand