Tidspunkt

29. november 2018

18:00 - 23:30

Påmelding

Pris: Kr 725,-

Arrangementet er kun for medlemmer av Steinkjer Næringsforum.
Meld deg på ved å benytte påmeldingsskjemaet nedenfor.

Steinkjer Næringsforum har gleden av å invitere sine medlemmer til årets store begivenhet;

det tradisjonsrike silde- og julebordet

Velkommen til en festlig og sosial kveld hvor vi blant annet byr på:

julebord

Den joviale trønderen – det perfekte vertskap?

Vi sparker i gang kvelden med et vorspiel hvor temaet vertskap løftes. Håvard Belbo inviterer til sofaprat hvor Tore O. Sandvik og Eli Arnstad med flere deler sine refleksjoner rundt vertskap og vi spør: “er den joviale trønderen det perfekte vertskap?” Vi forhåndsvarsler en uformell tone, fliring og en real trønder-skrøne eller to..

 

 

 

 

 

sildTingvolds egen

Ærlig mat lager man fra bunnen av…

Best Western Tingvold Park Hotel serverer ureist julemat laget av dem selv, merket “Tingvolds Egen”. Hotellets kjøkken tryller fram Tingvolds Egen pinnekjøtt med tilbehør, ribbe med Tingvolds Egen sosisser og medisterkaker, lutefiski med tilbehør. I tillegg finnes det kaldmat i meget stort utvalg, med ekstra vekt på sild. Og selvfølgelig; en fristende og innholdsrik dessertbuffet. Som de sier på Tingvold; “Ærlig mat lager man fra bunnen av etter gode gamle oppskrifter, og i god gammel håndtverkerånd.”

 

Sigmund KveliSkråblikk på Steinkjer som vertskapsby

Kvelirulant Sigmund Kveli gir oss et humoristisk skråblikk fra utsiden. Hvordan fremstår Steinkjer som vertskapsby? Sigmund er kjent for sin humoristiske måte å se verden på. Han har hentet mang en premie fra Norsk Revyfestival, er en av initiativtakerne bak Kveli Rånes Bremseth. Vi gruvgleder oss!

 

 

 

Ikke gå glipp av en jovial, smaksrik og festlig kveld – meld deg på i dag og senest innen mandag 26. november.

Se alle arrangement
Best Western Tingvold Park Hotel