Tidspunkt

27. mai 2020

09:00 - 12:00

Sted
Webinar
Påmelding

Pris: Gratis

Påmeldingsfrist onsdag 20. mai.

I samarbeid med Forskningsrådet og T:Lab inviteres Steinkjer Næringsforums medlemmer til:

SkatteFUNN-kurs Trøndelag

Forskningsrådet inviterer bedrifter til digitale SkatteFUNN-kurs med mulighet for individuell veiledning denne våren.
På grunn av korona-situasjonen erstattes vårens planlagte SkatteFUNN informasjonsmøte og prosjektverksted med et digitalt kurs. Kurset vil bli avholdt i alle fylker i hele landet. Bedrifter som deltar på kurset kan dessuten booke individuelle, digitale møter med våre rådgivere og få råd om hvordan du setter opp et godt prosjekt.

Arrangementene er gratis, men du må melde deg på for å delta.

Ca. en uke før kurset vil du motta en e-post fra regionansvarlig med lenke til streaming og nærmere informasjon om opplegg for gjennomføring av SkatteFUNN-kurset.

 

Mer om SkatteFUNN-arrangementene

Planlegger din bedrift å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har dere en idé om hvordan bedriften kan produsere på en smartere måte? SkatteFUNN er en skattefradragsordning for bedrifter som jobber med forsknings- og utviklingsprosjekter. Kom og lær mer om hvilke typer utviklingsaktiviteter ordningen omfatter. Du får også informasjon om noen av endringene i SkatteFUNN som er blitt innført etter nyttår.

Forskningsrådet gjennomfører en serie digitale arrangementer i hele landet denne våren. Alle digitale arrangementer er åpne for bedrifter med samarbeidspartnere fra hele landet, men sted for hvert arrangement indikerer hvilken regional tilnærming til informasjonsmøtet eller verkstedet introduksjonen vil ha.

Meld deg på for å lære mer om SkatteFUNN, og om hvordan forskning og utvikling kan bli en del av innovasjonsprosessen i din bedrift.

Informasjonsmøtene er lagt opp som digitale kurs som går i dybden på hva som kan være forskning og utvikling. Forskningsrådet gir i tillegg et tilbud om hjelp og veiledning fra erfarne rådgivere gjennom individuelle, digitale møter. Individuelle møter må bookes på forhånd, og det er begrenset antall møter tilgjengelig. Dersom ingen av tidspunktene for individuelle møter passer, eller påmeldingen er fullbooket for aktuelt arrangement, kan du be om at Forskningsrådet tar kontakt med deg på et senere tidspunkt, ved å velge dette alternativet i påmeldingen.

Målgruppe for arrangementet er bedrifter og samarbeidspartnere som planlegger kunnskapsarbeid eller forskningsprosjekter i forbindelse med utvikling av nye varer, tjenester og produksjonsprosesser.

logo forskningsrådet logo T:lab    logo steinkjer næringsforum

Se alle arrangement