Steinkjer Næringsforum har prosjektledelsen av «Arrangementsbyen Steinkjer», som igjen er en del av Steinkjer kommune sitt attraktivitets- og omdømmeprosjekt «Åpen, lys og glad».

Visjonen:

Skape en aktiv og unik arrangementsby
som skal bidra til å skape vekst og verdier

Målsetningen er å få flere arrangement til Steinkjerregionen ved å

  • medvirke til utvikling av allerede eksisterende arrangement
  • medvirke til å hente/lage arrangement (være døråpner)
  • arrangørforum – koordinere og tilrettelegge kompetansedeling og sørge for kompetanseheving
  • utvikle arrangementsstrategi i samarbeid med flere aktører

Arrangementsbyen Steinkjer – et vertskap uten like

Mange byer har gode fasiliteter og tilgjengelighet for å gjennomføre flotte arrangement. Det samme har vi i Steinkjer, men i tillegg har vi noe unikt som skiller oss ut: Vi legger vår ære i å være verdens beste vertskap!

Når folk kommer til byen vår skal de føle seg velkomne og ventet. De skal møte en ubyråkratisk kommune som fikser det som må fikses. De skal få ei seng å sove i. Er det ikke plass på hotellene våre, skal vi som bor her sørge for ei god seng uansett. De skal få spise god mat laget av råvarer fra bønder i en av Norges største landbrukskommuner. Vår handelsnæring skal ha åpne butikker som viser at vi setter pris på besøk fra fjern og nær. Det spiller ingen rolle om arrangementene i byen er små eller store. Vi møter uansett deg som er arrangør eller gjest med åpne armer.

Vi skal nemlig vise våre besøkende at vi er åpen, lys og glad.

For å være verdens beste vertskap må vi hele tiden trene. Vi kommer sikkert til å gjøre feil, og dem skal vi lære av. Hver dag skal vi utfordre hverandre: Kan kommunen gjøre en enda bedre jobb med å tilrettelegge? Har spisestedene våre riktige åpningstider? Er butikkene våre offensive nok? Ja, er vi verdens beste vertskap? Derfor har vi nå et eget prosjekt i Steinkjer som kontinuerlig jobber med å utvikle arrangementsbyen Steinkjer.

Og vi vil bare en ting, nemlig si: «hjertelig velkommen»!


Bilde av arrangementsbyen Steinkjer
Arrangementsbyen Steinkjer illustrert av Lindseth Reklame
Bilde av prosjektleder Anita Østby

Velkommen til å ta kontakt

Prosjektleder Anita Østby

Tlf: +47971 88 606

Epost: [email protected]

Følg oss på facebook for løpende informasjon!