Steinkjer Næringsforum

Nominasjon

Hvem fortjener å vinne publikumsprisen på Næringslivets hedersaften? Vi setter pris på ditt bidrag. Stem i vei!

Her er kriteriene:

"Publikumsprisen utgis i samarbeid med Trønder-Avisa og NT24. Prisen går til en enkeltperson eller en virksomhet (privat eller offentlig) som har fokus på service, kvalitet og vertskap. Vi ønsker å hedre noen som  gjør det lille ekstra for å ta hånd om kundene og brukerne sine. Prisen skal være et bidrag til å gjøre alle mer bevisste på betydningen av godt vertskap og god service i alle ledd.

Til publikumsprisen kan også offentlige virksomheter nomineres. Alt fra kaffebaren på hjørnet, til sykeheimer, organisasjoner og butikker er eksempler på hvem vi ønsker å nå. Kriteriene som legges vekt på er tydelighet, respons, tillit, empati og pålitelighet.

Publikum har mulighet til å komme med forslag på kandidater. En jury vil på bakgrunn av forslagene nominere kandidater til en finalerunde der Trønder-Avisas lesere kårer en prisvinner.

Gjennom utdeling av Publikumsprisen ønsker Steinkjer Næringsforum fokus på virksomheter og enkeltpersoner i Steinkjer som bidrar til gode kunde- og brukeropplevelser. En målsetting er at den nye storkommunen skal bli kjent for godt vertskap, service og kvalitet. Prisen skal også bidra til et positivt omdømme - både for vinneren og for kommunen."

Steinkjer Næringsforum er en medlemsbasert interesseorganisasjon for næringslivet i Steinkjer. Næringsforumet dekker et bredt interessefelt med medlemmer og jobber for å bedre rammevilkårene for å øke konkurransekraften til lokalt næringsliv.

Hovedsamarbeidspartnere
logo Sparebank
nte_logo@3x
Logo DNB
AdeB_logo_2019
EY_logo
ta_logo

Bygget på WordPress av Smart Media AS