Foto: Andreas Buarø
Foto: Andreas Buarø

Fagdager lokalmat Trøndelag 25.–26. mars

03. Mars 2025
Bli med på Fagdager lokalmat 25.–26. mars 2025 på Steinkjer. Disse dagene samles mat- og drikke-bransjen for inspirerende kurs, nettverksbygging og kunnskapsdeling.
Enten du er en etablert produsent eller vurderer å starte, vil du få nyttige verktøy, faglig innsikt og muligheten til å møte bransjeeksperter. Dette er en unik sjanse til å møte andre engasjerte i bransjen og knytte verdifulle kontakter, samtidig som du øker fagkompetansen!


Årets fagkurs: 
 
  • Fruktkurs del 1: Trøndersk drikkekart
    Lær hvordan du kan bruke lokale drikkeprodukter, både med og uten alkohol, i spennende serveringer på restaurant, bar eller hotell. 
     
  • Fruktkurs del 2: Dyrkingskurs epler
    Lurer du på hvordan epletrærne dine kan få større, saftigere frukt - eller hvordan du kan forme treet for bedre vekst og helse? 
     
  • Bakekurs
    To-dagers bakekurs med Sebastien Boudet, der du får fordype deg i surdeigsbaking med fokus på urkorn. 
     
  • Foredling av grønnsaker
    Bli med på et inspirerende og praktisk to-dagerskurs hvor du lærer kunsten å foredle grønnsaker på en trygg og bærekraftig måte. 
     
  • Enkel melkeforedling
    Kari H. Langfoss gir en praktisk og inspirerende innføring i temaer som pH, separering, yoghurt, ferskoster, bakteriekulturer, rømme og smør. 
     
  • Kjøttforedlingskurs
    Økt lønnsomhet ved salg eget kjøtt - fra gård til marked! 


Se mer informasjon og meld deg på her
 

SISTE NYTT