Ansatte i Steinkjer Utvikling AS
Ansatte i Steinkjer Utvikling AS

Steinkjer Næringsselskap AS blir til Steinkjer Utvikling AS – Nytt navn, ny profil, samme engasjement for næringslivet

21. Oktober 2024
Steinkjer Næringsselskap AS har nå endret navn til Steinkjer Utvikling AS. Sammen med navneendringen lanserer selskapet også en ny visuell profil, som bedre skal speile selskapets identitet og ambisjoner.
 
Både det nye navnet og den oppdaterte profilen vil være viktige verktøy i arbeidet med blant annet Temaplan næring, hvor målet er å skape 1000 nye arbeidsplasser innen 2032. For å nå dette målet kreves det et aktivt samarbeid mellom Steinkjer Utvikling og andre aktører innen næringslivet for å sikre vekst og utvikling. Daglig leder i Steinkjer Utvikling, John Hegdal, understreker at disse endringene vil styrke selskapets evne til å lede dette arbeidet.

Om den nye logoen
Den nye logoen, som er utformet rundt bokstaven ‘U’ for ‘Utvikling’, symboliserer selskapets rolle som en katalysator for å koble sammen ressurser og skape fremdrift i næringslivet i Steinkjer.
– Det er næringslivet som skaper verdier og arbeidsplasser, og Steinkjer Utvikling har som mål å bidra til at «brikkene faller på plass» for eksisterende bedrifter, nye aktører, og for at flere skal velge å flytte til Steinkjer, forklarer Hegdal.

Om Steinkjer Utvikling AS
Steinkjer Utvikling AS er Steinkjer kommunes utviklingsselskap for næringslivet. Selskapet arbeider med å tiltrekke nye bedrifter til Steinkjer, samt å tilby rådgivning og veiledning til både gründere og etablerte bedrifter. I tillegg har selskapet prosjektansvar for Temaplan næring og Vekst i vest, og representerer Steinkjer kommune på relevante næringsarenaer.

Åpent innspillsmøte i november
Som en del av arbeidet med Temaplan næring, arrangerer Steinkjer Utvikling et åpent innspillsmøte den 19. november. Dette møtet gir næringslivet en mulighet til å få innsikt i statusen på temaplanen og komme med innspill til handlingsplanen for 2025. Dette er en viktig arena for dialog og samarbeid om fremtidig næringsutvikling i Steinkjer.

For mer informasjon, vennligst kontakt: John Hegdal
Daglig leder, Steinkjer Utvikling AS
Telefon: 46505690
E-post: john.hegdal@steinkjer.net
Nettside: www.steinkjerutvikling.no
 

SISTE NYTT