Bilde av Daniel

Ung Arena Steinkjer feirer 1 års jubileum! Møt lederen Daniel

03. Februar 2024
Daniel Ballo Lindseth var med å starte nettverket som har  1års jubileum i disse dager.
Det har vært et innholds- og lærerikt år, vi begynner å finne formen for nettverket og gleder oss på Innovasjonskvelden: Næringslivets brobygger 15. Februar” sier Daniel.
Daniel er gründer og forretningsutvikler til daglig, og brenner for å øke sjansen for at unge lykkes på Steinkjer.
De unge er fremtida, å skal vi være attraktiv som bo og arbeidsregion er det viktig med slike terskelfrie møteplasser. Det var helt tydelig at vi hadde truffet hjerte til mange når vi klarte å samle over 100 engasjerte unge-voksne til kickoff. Nå har vi et snart utsolgt arrangement i vente, hvor vi samler mennesker fra næringslivet i hele Innherred for å bygge bro, nettverk og stimulere til skaperkraft.”

Styringsgruppa består av Jenny Nyborg (student), Line Austmo Langlid (Sirius Økonomi), Randi Nilsen (Tilbords Amfi) og Marte Aasen (Camerat) som har vært med fra start, og Malin Evjen (Sabrura Amfi), Even Norum (Trøndelag Lyd & Lys), Kristian Melgård Kirknes (Reko) og Caroline Elvegård (Prios) som er nye medlemmer fra 2024.

De er legender hver og én, forteller han. For et engasjement, arbeidskapasitet og ståpåvilje! Vi gjør jo dette på frivillig basis, og ved å ha et slikt fantastisk team sammen med Anita Østby i ryggen, har jeg tro på at alt er mulig og fått det bevist gang på gang gjennom det forrige året. Jeg må også få si tusen takk til Fredrik Langseth (Steinkjerbygg) og Espen Letnes (SMN1) for en uvurderlig innsats i året som har vært.”

Jenny Nyborg var nestleder frem til jul, men skal nå ha fokus på skole dette semesteret, så Malin Evjen har tatt over vervet.
Det hadde ikke vært noe Ung Arena Steinkjer uten Jenny, hun fortjener rett og slett en medalje, så Malin har store sko og fylle men er noen som klarer det må det være henne.”

Han ønsker å dra fram samarbeidet med Ung i Næringslivet (Innherred næringsforenings satsing) som bevis på mulighetsrommet i Innherred.
“Vi må se helhetlig på regionen vi bor i. Hvis vi ser på Innherred som ett åpner det seg opp et mangfold av både fasiliteter, natur og næringsliv som det skal godt gjøres å finne makent til i Norge. Utvider vi sirkelen 2 timer rundt oss har vi tilgang til både Trondheim, Flatanger og Åre for å nevne noen. Er du etablert med familie eller tenker i de baner er Steinkjer potensielt en veldig god plass å være. La oss samhandle for å bli den beste plassen å være!”

“Mine favoritt øyeblikk fra 2023 er sammen med denne gjengen. Å samskape så mange flotte arrangement, som ei helt nyoppretta gruppe har vært ei vakker opplevelse. Velkomsten Steinkjer samfunnet har gitt oss er til å bli rørt av og vi gleder oss på fortsettelsen!”


Her kan du lese mer om vår ressursgruppe Ung Arena Steinkjer - og kanskje kjenner du noen som vil melde seg inn?

SISTE NYTT