Kurs i regi av Kompetansepluss

29. November 2021 | Skrevet av: Anita Østby
Tid for å planlegge opplæring i bedriften?
 

Høsten er inne for å planlegge neste års opplæringstiltak. Jo tidligere ute man er med planen, jo mer sansynslig er det at man kan få noe støtte også.

 
I år kan bedrifter, sammen Prios, søke ut midler for å skolere arbeidsstokken innen en rekke tema. Les mer her om mulighetene.
 
Høyt på prioriteringslisten hos mange bedrifter i dag står dette med digitale ferdigheter. Mer og mer av driften, rutinene, rapporteringen med mere skal digitaliseres. Men, man får ikke hentet ut ønskede resultater av systemene uten en viss kompetanse blant ansatte.
 
Utfordringen er at mange har ett arbeid der de ikke jobber aktivt med PC, mobiltelefon eller andre løsninger i det daglige og derfor trenger litt påfyll. Slik påfyll kan gjennomføres gratis om det planlegges nå.
 
Kursinnholdet på slike kurs skreddersys utfra bedriftens behov. Kurset kan også kombineres med for eksempel norsk eller skriftlig/muntlig kommunikasjonsferdigheter.
 

Kursene kan gjennomføres med statlig støtte, og fristen for å søke midler er 14. desember klokken 17:00. 
Det mest aktuelle er grunnleggende datakurs, Microsoft365, grunnleggende norsk og fagbrevforberedende kurs.

 

Prios foretar all søking og det praktiske rundt prosessen med å søke midler, kursene er gratis for bedriften og medlemmene.

 

Interesserte kan kontakte Cato Berg, cato@prios.no, eventuelt mobil 90969298.

SISTE NYTT