Top Image


 

STEINKJER ARRANGEMENT AS


Steinkjermartnan - en vital tradisjonsbærer med framtidstro


Steinkjers eldste arrangement trekker årlig 50-70 000 besøkende til byen, og byr på store og små opplevelser for et bredt publikum. Martnan skal være næringslivets store handelsfest!
De siste årene har det vært Steinkjer næringsforum som har stått bak Steinkjermartnan. Etter en omorganisering i 2021/22 ble et heleid datterselskap, Steinkjer Arrangement AS stiftet, og arbeidet med martnan lagt dit. Da planlegging og drift av martnan ble skilt ut i et eget selskap, var det for å styrke arrangementet. Steinkjer næringsforum har tro på at en daglig leder som konsentrerer seg helt og fullt om drift og videre utvikling av arrangementet vil være til fordel for både samarbeidspartnere, publikum og utstillere. De tette koblingene mellom Steinkjer næringsforum og Steinkjermartnan består. Martnaskomiteen, som består av representanter fra næringslivet i byen, spiller fremdeles en like viktig rolle som før.
 

Har du bruk for bistand til et prosjekt eller et arrangement?


I tillegg til å lede Steinkjermartnan og martnaskomiteens arbeid er kompetansen hos Steinkjer Arrangement AS tilgjengelig for andre oppdragsgivere.

Hva kan vi bistå med?
 
  • Prosjektarbeid
  • Faglig støtte og konsulenttjenester
  • Eventproduksjon
  • Konferansiertjenester

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat, så ser vi hva vi kan få til sammen!
 


Top Image

Steinkjermartnan

Hvert år i uke 32 arrangeres Steinkjermartnan - en tradisjonsrik møteplass for handelsliv og kulturelle opplevelser på dagtid, og en folkefest på torget på kveldene. 

Neste Steinkjermartna gjennomføres 10.-12. august 2023.

Følg med på våre hjemmesider for oppdatert informasjon. Du finner også Steinkjermartnan på Facebook og Instagram.
 
Les mer her!