Steinkjer Næringsforum

Næringslivets Hedersaften 28. februar 2019

vi setter pris på våre verdiskapere

Festkvelden er for og med næringslivet og utviklingsaktører i Verran og Steinkjer. Vi har som mål å samle 150 gjester for å gjøre ekstra stas på verdiskapingen som skjer i næringslivet.

Gjennom Næringslivets Hedersaften skal vi inspirere næringslivet for fremtiden og motivere til videre verdiskaping av å bli sett. Samhørighet skaper vi gjennom å hedre og heie frem hverandre. Næringslivets Hedersaften byr på storslått prisutdeling, festmiddag og kulturelle opplevelser.

Næringslivets Hedersaften arrangeres første gang i 2019 i regi Steinkjer Næringsforum, for næringslivet, utviklingsaktører, Fylkesmannen, Fylkeskommunen og kommunene.

Visste du at?
2019 er et jubileumsår for Steinkjer Næringsforum og siste år før kommunesammenslåing mellom Verran og Steinkjer er et faktum.

Av 11.000 arbeidsplasser i Nye Steinkjer kommune, står privat næringsliv for 7.200 av dem. Dette vil også være en fin arena for at næringslivet i de to kommunene blir bedre kjent. Vi mener at Næringslivets Hedersaften er et tiltak i å gjøre Nye Steinkjer enda mer attraktivt å bo og drive næring i.

Konfetti_pop1

For hvem?
Næringslivets Hedersaften er for og med næringslivet og utviklingsaktører i Verran og Steinkjer. Administrasjon og politikere i kommunene, Fylkeskommunen, Fylkesmannen og andre samarbeidspartnere.

Praktisk info

Næringslivets Hedersaften arrangeres på Dampsaga Kulturhus.

Kl 18.00 ønsker vi velkommen til en storslagen hedersaften med prisdryss, festmiddag og flotte kulturelle innslag. Vi priser våre verdiskapere!

Dørene åpner kl 17.30.

Haddy N`jie er kveldens konferansier
Haddy

Haddy er en erfaren konferansier og artist. Hun har i utgangspunktet bakgrunn som journalist, både som skribent og reporter, men er for de fleste i dag kjent gjennom flere av landets aller største TV-produksjoner. Vi kjenner henne som programleder i Eurovision Song Contest, Idrettsgallaen og TV-aksjonen.

vi_priser

Kjenner du en verdiskaper som fortjener heder og ære?

3. februar er siste frist for å nominere næringsdrivende i Verran og Steinkjer som fortjener en ekstra oppmerksomhet for innsatsen de gjør i regionen. Du kan gjerne nominere flere kandidater. Sjekk listen over priskategoriene nedenfor og send oss ditt forslag.

Årets Steinkjer-ambassadør

Ambassadørprisen går til en person som er kjent for sitt ukuelige engasjement, sin omtenksomhet og inkludering. Prisvinneren har et stort nettverk og er Steinkjer-ambassadør gjennom å fremsnakke og fremstå som patriot for sin kommune. Ambassadøren har i så måte bidratt positivt til Steinkjer sitt omdømme.

Årets Landbrukspris

Prisen kan gå til en person eller virksomhet som har utmerket seg og skapt vekst i landbruket på bærekraftig måte med basis i bygdas og landbrukets ressurser, og som fremmer landbruket på en positiv måte.

Prisen kan gå til både aktører innen tradisjonelt landbruk og i andre næringer som har tilknytting til landbrukets ressurser.

Prisen kan også tildeles en person eller organisasjon som gjennom sitt arbeid, verv eller på annen måte har bidratt til å utvikle og/eller fremme landbrukets interesser. (F.eks. rådgivere, offentlig ansatte eller tillitsvalgte)

Årets Arrangement

Arrangementer styrker den lokale identiteten. De binder folk sammen og får hjertene til å banke litt ekstra for lokalsamfunnet. Gode arrangement bidrar til et godt omdømme for en kommune og skaper store ringvirkninger for næringslivet.

Årets Gründer

Prisen deles ut til en person eller bedrift som har gründet en virksomhet eller forretningsidè med suksess. Vi trenger at enda flere starter nye og lønnsomme bedrifter. Formålet er å hedre verdiskapingen og bidra til å styrke og utvikle næringslivet i Nye Steinkjer.

Publikumsprisen

Publikumsprisen utgis i samarbeid med Trønder-Avisa. Prisen går til en enkeltperson eller en virksomhet (privat eller offentlig) som har fokus på service, kvalitet og vertskap. Vi ønsker å hedre noen som  gjør det lille ekstra for å ta hånd om kundene og brukerne sine. Prisen skal være et bidrag til å gjøre alle mer bevisste på betydningen av god service i alle ledd.

Til publikumsprisen kan også offentlige virksomheter nomineres. Alt fra kaffebaren på hjørnet, til sykeheimer, organisasjoner og butikker er eksempler på hvem vi ønsker å nå. Kriteriene som legges vekt på er tydelighet, respons, tillit, empati og pålitelighet.

Publikum har mulighet til å komme med forslag på kandidater. En jury vil på bakgrunn av forslagene nominere kandidater til en finalerunde der Trønder-Avisas lesere kårer en prisvinner.

Gjennom utdeling av Publikumsprisen ønsker Steinkjer Næringsforum fokus på virksomheter og enkeltpersoner i Verran og Steinkjer som bidrar til gode kunde- og brukeropplevelser. En målsetting er at den nye storkommunen skal bli kjent for for service, kvalitet og vertskap. Prisen skal også prisen bidra til et positivt omdømme - både for vinneren og for kommunen.

Årets Næringslivsaktør

Prisen deles ut til en bedrift som har utvist innovasjon i bred forstand, har hatt god økonomisk utvikling og er en betydelig samfunnsaktør. Bedriften bør fortrinnsvis har hovedkontor i Nye Steinkjer og ekspandere derfra. Formålet er å stimulere bedriftskulturen og høyne næringslivets status ovenfor regionens innbyggere og myndigheter.

Årets Næringskvinne

Prisen deles ut til en kvinnelig leder som har utvist innovasjon i bred forstand og godt lederskap gjennom god økonomisk utvikling og resultatoppnåelse. Formålet er å hedre dyktige kvinnelige ledere og inspirere andre til å følge i samme fotspor.

Årets Ungdomsstipend

Prisen er et stipend hvor kapitalen kommer fra det tidligere legatet «O.A. Aalberg og families minne», som fra 2010 forvaltes av styret i Steinkjer Næringsforum. Prisen skal fremme ungdommens interesse for etablering eller utvikling av næringsvirksomhet innen håndverks- og handelsfag.

Juryen

Juryarbeidet for Årets Steinkjer-ambassadør, Årets Næringslivsaktør, Årets Næringskvinne og Årets Gründer ledes av Arve Løberg og jurymedlemmene er:

  • Arve Løberg, AL Konsult
  • Bodil Vekseth, Steinkjer Næringsselskap
  • Inger Einvik, Innovasjon Norge
  • Jakob Almlid, Bergmannsparken
  • Arve Vekseth, DNB
  • Håvard Belbo, T:Lab
  • Kirsti Arntsen, Steinkjer Næringsforum
Konfetti_1
  • Jury for Serviceprisen er Bjørnar Tromsdal, Harald Hustad, Hege Lindstrøm og Kirsti Arntsen

Påmelding

Det er begrenset antall plasser, og da gjelder "førstemann til mølla"-prinsippet. Påmeldingen er bindende.

Påmeldingsfrist: 31. januar

Steinkjer Næringsforum er en medlemsbasert interesseorganisasjon for næringslivet i Steinkjer. Gjennom fusjonering med Steinkjer Handelsstandsforening i 2008 dekker forumet et bredt interessefelt med medlemmer fra handelsnæringen, service, industri og produksjon, media og finansnæringen.

Hovedsamarbeidspartnere
partner_smn
partner_bergmannsparken
partner_dnb

Bygget på WordPress av Smart Media AS

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.